De Regenboog

Nieuwsbrief 20 juni 2014

Groep 3 volgend schooljaar:

Volgend schooljaar hebben we een grote groep 3. Daar hadden we intern al hulp op ingezet. Onlangs is ook onze aanvraag bij het bestuur voor extra hulp gehonoreerd. Er is namelijk een regeling om jonge talentvolle pas-afgestudeerden aan een baan te helpen. Wij kunnen komend schooljaar voor twee dagen iemand benoemen die hulp gaat verlenen in groep 3. Woensdag 25 juni vinden de sollicitatiegesprekken plaats. Snel daarna zullen we met de complete formatie voor volgend schooljaar naar buiten treden.

 

Schoolfotograaf:

Dinsdag 24 juni komt de schoolfotograaf. In onderstaand schrijven vindt u tips van de fotograaf.

Geachte ouders,

Dinsdag 24 juni as komen wij op school om de kinderen te fotograferen .Omdat de foto’s digitaal worden opgenomen is het resultaat duidelijkhet beste bij een gemiddelde kleur van de bovenkleding.Frisse kleuren komen het beste over.Zwart is vaak somber en fluor is zeker niet verstandig.Bij regen is het belangrijk dat uw kid(eren) niet metkletsnatte haren op school aankomen.

Achtergrond:

Wij zijn steeds bezig met nieuwe kleuren voor de achtergrond maar alleen bij blauw of wit zijn er geen klachten. (wijzigingen voorbehouden) We zullen dit keer weer met een witte achtergrond met kussens fotograferen.

 Pakket:

3 vel foto’s van ongeveer 15x20 cm.

1 portret / 1 klassenfoto of extra portret / 1 vel met kleinere foto’s.

 Internet afhandeling:

Zoals u al van ons gewend bent, zal de afhandeling van de foto's  via internet plaatsvinden. 

Met vriendelijke groet,

 De fotografen

Schoolreizen:

De schoolreizen naar Ballorig (gr 1/2), Plaswijck (gr 3 en 4) en Duinrell (gr 5 t/m 8) waren een succes. De organisatoren kunnen trots terugkijken op hun werk. De begeleidende ouders worden hartelijk bedankt voor hun inzet.

Vriendelijke groeten namens het team,

Nico Arkesteijn