bekijk hier de online versie van de nieuwsbrief
Nieuwsbrief Regenboog 21-12-2018

Beste ouders/verzorgers,

 

De laatste info van het jaar 2018:

Ellen Batist

Daar juffrouw Bernadette Persoon per 1 februari 2019 gaat vertrekken moesten we op zoek naar een vervanger. We hebben geluk gehad, want één van de kandidaten bleek precies in het plaatje te passen wat wij voor ogen hadden. Ellen Batist, 43 jaar, met twintig jaar onderwijservaring, komt per 1 maart de Regenboog versterken. Ellen woont met haar vriend en twee kinderen in Honselersdijk.

De start is 1 maart geworden vanwege haar opzegtermijn van twee maanden bij haar school uit Delft. Juf Cathy is tijdens de overbrugging op ma, di en woe de juf in groep 5.

We wensen Ellen heel veel succes op onze school.

Kerstviering

Elk jaar zeggen we tegen elkaar, dat we het kerstfeest iets soberder gaan vieren. Daar is echter ook dit jaar weer niets van gekomen. De hal, versierd door de ouderraad, was een plaatje, dat in een tuincentrum niet zou misstaan.

Donderdagavond deed "Generations light en sound" uit 's Gravenzande het nog eens dunnetjes over met de aankleding en het in het licht zetten van de speelplaats. Dank vader van Dylan Koers uit 1/2b. Het zag er fantastisch uit. Je werd gewoon blij van de verrassing op de gezichten van de kinderen toen ze de vuurkorven, verlichting, sneeuwmachine en vuurkorven zagen. 

Ontzettend veel ouders hadden samen met de kinderen de heerlijkste gerechten gemaakt. Het was lekker en beregezellig.

Vrijdagmorgen nog tot slot een prachtige kerstviering met 290 kinderen o.l.v. van juf Gemma. Daarna opruimen en elkaar fijne dagen wensen.

We willen ieder die geholpen heeft de maand december tot een ware feestmaand te maken heel hartelijke danken. Het was de Regenboog ten top.

Het team van de Regenboog wenst u fijne feestdagen en een gezond 2019.

Nu gaan we twee weken in winterslaap.

 
KERSTVIERING 2018
 
De Regenboog

Aalbersestraat 47
2672 DR Naaldwijk
0174-622870
info@regenboog.wsko.nl

Bezoek website

 
Copyright © 2018 Regenboog.wsko.nl
Online versie | Afmelden