bekijk hier de online versie van de nieuwsbrief
Nieuwsbrief Regenboog 12-01-2018

Beste ouders/verzorgers,

 

De volgende info hebben we voor u verzameld:

Uitbreiding Regenboog

We hebben het al verschillende keren gehad over de mogelijke uitbreiding van de Regenboog ivm het toenemend aantal leerlingen en de huisvesting ervan. We zijn nu zover dat HET-architectenbureau aan het tekenen geslagen is om te bezien wat de mogelijkheden zijn om de speelzaal van ruitvormig naar rechthoekig te veranderen en te vergroten om daar ruimte te maken voor twee klaslokalen met daarop een speelzaal. Allemaal nog prematuur, maar we zijn weer een stapje verder.

Enquête voorschoolse opvang

De enquête over voorschoolse opvang gaf aan dat er stevige belangstelling voor is. We gaan met Kwest in gesprek gaan om VSO bij ons op school te kunnen realiseren.

We moeten nog wel onder de belangstellende peilen over welke dagen het gaat. Als er bijvoorbeeld voor de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag genoeg belangstelling is en voor de woensdag maar één kind zich aanmeldt, dan valt die woensdag af voor VSO.

Continurooster

We hebben het er al veel over gehad, maar maandag 15 januari krijgt u een uitgebreide brief met info over de mogelijke invoer van een continurooster.

In deze brief staat een link naar een enquête die u uitnodigt om te kiezen voor behoud van het huidige rooster of een continurooster. Als u nog vragen heeft alvorens de enquête in te kunnen vullen, dan zijn in de brief 2 data genoemd waarop u met Nico uw vragen kunt bespreken.

Schaken

Op 10 januari hebben vijf leerlingen van onze school deelgenomen aan het Westlands scholenschaaktoernooi. We zijn op een keurige 7de plaats geëindigd. Raf, Manon, Glenn, Tygo en Sven hartelijk dank voor jullie inzet. Judith en Ard bedankt voor de coaching.

schoolschaak.JPG

Schoolfeest 29 juni

Enkele feestbeesten onder de juffen maakten mij er op attent, dat het schoolfeest van 30 juni samenvalt met "Herrie op de prairie", een populair feest op de ranch van Jan Olsthoorn. Daar wij verwachten, dat veel ouders daar naartoe willen, verplaatsen wij ons schoolfeest voor ouders ter ere van het 30-jarig bestaan van zaterdag 30 juni naar vrijdag 29 juni. Sorry voor het ongemak.

Steppen op school

Als de kinderen met de step naar school willen, is dat prima. De step kan echter niet in school geparkeerd worden. Wat nu te doen? Die keuze laten we aan u en uw kind over.

Vriendelijke groeten, 

Namens het team,

Nico Arkesteijn

 
Album
 
De Regenboog

Aalbersestraat 47
2672 DR Naaldwijk
0174-622870
info@regenboog.wsko.nl

Bezoek website

 
Copyright © 2015 Regenboog.wsko.nl
Online versie | Afmelden