bekijk hier de online versie van de nieuwsbrief
Nieuwsbrief De Regenboog 07-12-2017

Beste ouders/verzorgers,

 

De nieuwsbrief is een dag eerder, omdat veel ouders wilden weten hoe wij in het stakingsverhaal zitten.

Staking dinsdag 12 december

De Regenboog gaat, evenals veel scholen van de WSKO, op dinsdag 12 december dicht voor onderwijs. Voor de BSO wordt de school wel opengesteld.

De inzet van de staking is, evenals op 5 oktober, de regering te bewegen tot het ter beschikking stellen van meer geld voor salarissen en vermindering van werkdruk van de leerkrachten. Tevens willen we aandacht voor het dreigende tekort aan leerkrachten de komende jaren. Dat gaat ook betekenis krijgen voor onze leerlingen. Er is nu al een grote strijd gaande tussen besturen om goede mensen naar zich toe te lokken.

We realiseren, dat we het voor u moeilijk maken, maar er rest ons geen andere weg meer. We kunnen alleen maar op uw begrip hopen.

 

Kerstkaarten

De Sint is de deur nog niet uit, of de school is door ouders van de oudervereniging alweer omgetoverd in kerstsferen. Het ziet er allemaal weer heel gezellig uit. Als de kerst nadert komt ook de tijd van kerstkaarten.

De afgelopen jaren namen de kinderen stapels kaarten mee om uit te delen aan klasgenoten. Dit kostte nogal wat onderwijstijd. We stellen daarom voor dat, mochten de kinderen elkaar wat willen wensen, er een klassenkaart meegenomen wordt. Die geven we dan een mooi plekje in de groep.

Natuurlijk is uw kind altijd vrij klasgenoten kaarten te sturen.

Schaken

Dit is bericht in de bijlage is voor de schaakliefhebber. Download

Vriendelijke groeten,

Namens het team,

Nico Arkesteijn

 
6 groepsfoto
 
De Regenboog

Aalbersestraat 47
2672 DR Naaldwijk
0174-622870
info@regenboog.wsko.nl

Bezoek website

 
Copyright © 2015 Regenboog.wsko.nl
Online versie | Afmelden