bekijk hier de online versie van de nieuwsbrief
Nieuwsbrief 25-04-2019

Beste ouders/verzorgers,

 

Nooit gedacht in de vakantie u hiermee te moeten lastig vallen.

 

Wellicht hebben jullie afgelopen weekend al iets meegekregen omtrent de beslissing van de KNVB om de wedstrijd ADO Den Haag-Willem II te verplaatsen naar woensdag 15 mei om 19:30. De voucheractie blijft in werking, echter zijn er wellicht kinderen en ouders die niet kunnen op de nieuwe datum waarop ADO Den Haag de volgende regeling heeft getroffen:

 

Tickets

Reeds gekochte tickets én parkeerkaarten voor ADO Den Haag-Willem II zullen gewoon bruikbaar blijven voor de nieuwe speeldatum. ADO Den Haag heeft uiteraard een restitutieregeling voor de mensen die reeds een kaartje voor het duel met Willem II gekocht hebben, maar niet naar de wedstrijd op woensdag 15 mei kunnen komen. Er zijn twee opties:

 

- Kaart omwisselen voor ticket ADO Den Haag - Excelsior

Iedereen die een los ticket via onze website heeft besteld, ontvangt een e-mail met daarin instructies hoe de kaart van ADO Den Haag - Willem II is om te wisselen voor een toegangskaart voor de wedstrijd tegen Excelsior op donderdag 25 april om 18.30 uur.

 

Restitutie

Het is tot en met zondag 28 april mogelijk om restitutie aan te vragen. Dit kan gedaan worden in een e-mail naar ticketing@adodenhaag.nl, met vermelding van het reserveringsnummer en het bedrag dat teruggestort dient te worden.

 

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

 ADO-Den Haag.

 

Vriendelijke groeten,

Nico Arkesteijn

 

   
De Regenboog

Aalbersestraat 47
2672 DR Naaldwijk
0174-622870
info@regenboog.wsko.nl

Bezoek website

 
Copyright © 2018 Regenboog.wsko.nl
Online versie | Afmelden