bekijk hier de online versie van de nieuwsbrief
Nieuwsbrief Regenboog 23-03-2018

Beste ouders/verzorgers,

De volgende info hebben we voor u verzameld:

 

Geen loting lichting 2018-2019

Voor deze lichting kinderen die naar de Regenboog komt tussen 1 oktober 2018 en 1 oktober 2019 heeft het schoolbestuur besloten niet te gaan loten, ondanks 34 inschrijvingen.

In augustus 2021 moeten we bezien hoeveel kinderen van deze 34 naar groep 3 gaan. Het kan zijn, dat er 31, 34 of 37 (bijv. 3 extra kinderen van de lichting ervoor die toen nog niet schoolrijp waren) naar groep 3 gaan. Sowieso zetten we in grote klassen in de onderbouw extra leerkrachten of onderwijsassistenten in. Als de groep erg groot wordt, splitsen we de groep in bijvoorbeeld 18 en 19 kinderen. Ons bestuur zal ons dan geldelijk ondersteunen. We hebben tegen die tijd ook de ruimte voor splitsing, omdat er aangebouwd gaat worden.

Schoolvoetbal

De selecties van een jongenselftal en twee meisjes zeventallen zijn bekend. Op woensdagmiddag 11 april voetballen deze drie teams op Westlandia. We zoeken nog wel coaches voor elk team. Wie het leuk vindt om een team te begeleiden, kan zich melden bij Nico. Twee coaches per team mag uiteraard ook.

Het wedstrijdschema vindt u in de bijlage.

  Download

Uitnodiging BC Mix

Op woensdag 25 april organiseert badmintonvereniging BC Mix het eerste BC Mix Scholentoernooi. In de bijlage leest u wat de bedoeling is. Het schoolformulier vullen wij in. Als uw kind wil meedoen, dan print u het persoonlijke inschrijfformulier uit, vult het in en geeft het mee aan uw kind.

Wij kijken dan of we wat teams kunnen formeren. Download

Paasspeurtocht voor voornamelijk groep 1/2

In de bijlage leest u hoe u aan de paasspeurtocht in het Staelduinse Bos kunt deelnemen op 2 april. Download

Vriendelijke groeten,

Namens het team,

Nico Arkesteijn

 
Album
 
De Regenboog

Aalbersestraat 47
2672 DR Naaldwijk
0174-622870
info@regenboog.wsko.nl

Bezoek website

 
Copyright © 2015 Regenboog.wsko.nl
Online versie | Afmelden