bekijk hier de online versie van de nieuwsbrief
Nieuwsbrief De Regenboog 15-12-2017

Beste ouders/verzorgers,

 

We hebben de volgende info voor u:

Studiedag 10 januari 2018

Wilt u de studiedag van 10 januari in uw agenda zetten. Alle leerkrachten van de WSKO zijn die woensdag op een congres om nieuwe onderwijsideeën op te doen.

Nieuwe eindtoets groep 8

In de bijlage vindt u uitleg over de nieuwe eindtoets basisonderwijs die gekozen is door de scholen van de WSKO als vervanger van de cito-eindtoets. Dit bericht is feitelijk bedoeld voor de groep 8-ouders, maar deze info is uiteraard ook interessant voor ouders die de komende jaren een groep 8-kind hebben. Download

Ziekmeldingen

images (1).jpg

Wilt u aub de ziekmelding van uw kind doen via ziekmelding@regenboog.wsko.nl. Deze melding graag doen voor 08.30 uur, anders gaat een leerkracht u ongerust bellen waar het kind blijft. 

download (1).jpg

Kerstkaarsjes

Volgende week mogen de kinderen van groep 1 t/m 8 een "veilig" kaarsje meenemen. Daar bedoelen we een ledkaarsje of een echt kaarsje in een stevige kandelaar mee.

Lerarentekort

De komende jaren dreigt een groot lerearentekort in het basisonderwijs. Daarop anticiperend heeft ons stichtingsbestuur een krachtig besluit genomen. Alle leerkrachten binnen de stichting, die nu een tijdelijke aanstelling hebben, krijgen bij voldoende functioneren per 1 januari 2018 een vaste aanstelling. 

Vriendelijke groeten,

Namens het team,

Nico Arkesteijn

 
7b diverse
 
De Regenboog

Aalbersestraat 47
2672 DR Naaldwijk
0174-622870
info@regenboog.wsko.nl

Bezoek website

 
Copyright © 2015 Regenboog.wsko.nl
Online versie | Afmelden