bekijk hier de online versie van de nieuwsbrief
Nieuwsbrief Regenboog 15-02-2019

Beste ouders/verzorgers,

 

De volgende items hebben we in deze nieuwsbrief gezet:

Warm worden van....

Onderstaand bericht kregen we van een moeder. We willen het in zijn geheel plaatsen, omdat we er warm van werden.

Beste Nico,

Ik wil je even op de hoogte stellen van de geweldige actie van Kim, Isis, Suus, Gwen, Tess, Tess, Isabel, Roos, Feline en Fleur. Deze fantastische meiden hebben vandaag, op valentijnsdag, zelf gemaakte koekjes uitgedeeld bij verzorgingstehuis De Hooge Tuinen.

Wat begon met een klein idee om op woensdagmiddag een paar koekjes te bakken, groeide uit tot een grote groep meiden die bij de oma van Tess (O) heel veel koekjes hebben gebakken. En dus besloten ze een leuke bestemming te zoeken voor deze koekjes. De ouders van Kim namen contact op met het verzorgingstehuis en de meiden waren deze middag van harte welkom. De koekjes en gezelligheid werden goed ontvangen door de bejaarden. Superlief van deze dames!

Groeten,

Sonja (moeder Feline)

 

Fleur neemt het zekere voor het onzekere en is maar vast begonnen met eten. Je weet immers nooit hoe snel bejaarden koekjes eten.

koekjes.jpg

Krokusvakantie

Nog even ter herinnering. De krokusvakantie begint op de Regenboog op donderdag 21 februari. Maandag 4 maart zien we de kinderen weer op school.

Selectie schoolvoetbal

Op woensdag 10 april zijn de schoolvoetbalwedstrijden. We hebben na belangstellingsinventarisatie 1 meisjesteam en 2 jongensteams ingeschreven. De jongens spelen in een hoofdpoule (zware tegenstand) en een reservepoule (minder zware tegenstand). Alle teams spelen 8 tegen 8.

Op woensdag 22 maart is er selectie schoolvoetbal. De meisjes spelen tussen 13.00 en 13.20 uur. De jongensselectie is tussen 13.25 en 13.45 uur.

 

Juf Ellen Batist

Na de krokusvakantie gaat juf Ellen Batist beginnen in groep 5 op de maandag, dinsdag en woensdag. Door alle woensdagen te gaan werken vult zij mooi de verlofdagen van juf Bernadette Wiering in.

We wensen Ellen veel succes op de Regenboog.

Vriendelijke groeten,

Namens het team,

Nico Arkesteijn

   
De Regenboog

Aalbersestraat 47
2672 DR Naaldwijk
0174-622870
info@regenboog.wsko.nl

Bezoek website

 
Copyright © 2018 Regenboog.wsko.nl
Online versie | Afmelden