bekijk hier de online versie van de nieuwsbrief
Nieuwsbrief Regenboog 18-01-2018

Beste ouders/verzorgers,

 

Het volgende willen we aan kwijt:

Mail naar de MR

Als u vragen of opmerkingen heeft over beleidszaken op school waar de medezeggenschapsraad invloed op kan uitoefenen, dan kunt u mail naar

mr@regenboog.wsko.nl

 

 

Knappe prestatie

Het schaakteam van de Regenboog is derde geworden op het Westlands Kampioenschap en mag derhalve de school vertegenwoordigen in Den Haag voor het regionaal kampioenschap. Petje af en Judith Maree bedankt voor de begeleiding.

IMG_2546.JPG

Buitenregulier verlof

Als ouders/verzorgers verlof opnemen buiten de vakanties, dan geeft de school geen werk mee en toetsen (hoe belangrijk ook) worden niet ingehaald. We merken dat in toenemende mate werkgeversverklaringen worden gebruikt om buiten de vakanties goedkoop de zon of de sneeuw in te gaan. School neemt de verantwoordelijk niet. Die bal ligt bij de ouders. 

De school helpen

U doet ons een groot plezier door 's morgens niet te lang in de kleutergroepen te blijven hangen om afscheid te nemen of om de juffen nog een laatste vraag te stellen. We willen graag om 08.30 uur beginnen met de lessen. 

Bij de andere groepen zien we nogal eens ouders mee naar binnen piepen, terwijl andere ouders keurig netjes buiten blijven staan om uit te zwaaien. Laten we ons aub aan de afgesproken regels houden, dat komt de effectieve leertijd ten goede.

Nieuw logo

Na 30 jaar hebben we een ander logo voor de Regenboog. Het is ontworpen door Eline Sweep, moeder van Merel en Noor. Wij vinden het fraai en vrolijk. We hopen dat u die mening kunt delen. Binnenkort komt het logo de buitenmuur bij 1/2a opsieren.

logo klein.jpg

Vriendelijke groeten,

Namens het team,

Nico Arkesteijn

 
KERSTVIERING 2018
 
De Regenboog

Aalbersestraat 47
2672 DR Naaldwijk
0174-622870
info@regenboog.wsko.nl

Bezoek website

 
Copyright © 2018 Regenboog.wsko.nl
Online versie | Afmelden