bekijk hier de online versie van de nieuwsbrief
Nieuwsbrief 29-03-2019

Beste ouders/verzorgers,

 

De volgende items hebben we voor u verzameld:

Vervanging juf Cindy

ooievaar.jpg

Juf Cindy start op 6 mei met haar zwangerschapsverlof. Halverwege juni wordt de ooievaar verwacht in Poeldijk. We hebben haar vervanging met eigen mensen kunnen regelen. Juf Cathy gaat de woensdag en donderdag voor de groep en juf Krista op vrijdag. Dit is t/m de laatste schooldag van 19 juli.

We zijn er nog niet uit wie haar resterende verlof gaat invullen na de zomervakantie.

Zierrunning 23 maart

Afgelopen zaterdag hebben maar liefst 152 van de ruim 300 leerlingen meegelopen bij de Zierrunning. De straten van Naaldwijk kleurden blauw van de regenboogshirts. Vandaag werden de kinderen blij verrast toen iemand van de organisatie kwam vertellen dat we de snelste school van Naaldwijk zijn geworden. Wes Zuidgeest uit groep 1/2a mocht de beker namens de school in ontvangst nemen. Alle lopers van harte gefeliciteerd. Omdat niet iedereen op de foto paste, hebben we groep 1/2b even in het zonnetje gezet.

thumbnail_20190329_085030.jpg

Week van het geld

Deze week is er op school aandacht besteed aan "De week van het geld".

Ook het ministerie van financiën pakte uit en nodigde scholen uit om in te schrijven voor een persconferentie met minister Wopke Hoekstra. De Regenboog behoorde bij de 10 snelste inschrijvers en vier kinderen werden uitgekozen om vragen te maken voor minister Hoekstra. De persconferentie was bijzonder professioneel opgezet en het was jammer dat maar 4 kinderen konden genieten van de aankleding. De minister nam alle tijd voor de kinderen en beantwoordde kundig en kindvriendelijk de vragen. Tja, dan wil tot slot wel op de foto met de minister.

minister.jpg

Lente

Eén foto zegt meer dan duizend woorden.

lente.jpg

Vriendelijke groeten,

Namens het team,

Nico Arkesteijn

   
De Regenboog

Aalbersestraat 47
2672 DR Naaldwijk
0174-622870
info@regenboog.wsko.nl

Bezoek website

 
Copyright © 2018 Regenboog.wsko.nl
Online versie | Afmelden