bekijk hier de online versie van de nieuwsbrief
Nieuwsbrief 24-05-2019

Beste ouders/verzorgers,

 

De volgende items willen we met u delen:

Rianne zwanger

download.jpg

Juf Rianne kwam de blijde boodschap brengen, dat ze zwanger is van haar derde kind. Uiteraard dikke zoenen en een felicitatie waard.

Daarna schiet een directie echter onmiddellijk in de denkstand. Hoe lossen we dit op? Rianne werkt na de vakantie nog 7 weken. We willen het als volgt aanpakken: Met ingang van het nieuwe schooljaar willen we iemand voor groep 1/2b op de uren van Rianne. Voor Rianne hebben we andere klussen om aan te pakken. 

De vervangster kan vanaf begin schooljaar tot eind schooljaar aan de bak, want Rianne wil met ouderschapsverlof voor haar middelste en jongste kind tot het einde van het schooljaar.

Voor vervanging doen we uiteraard een advertentie uit, maar als u iemand weet die op de dinsdag, woensdag om en om en donderdag wil werken, dan houden we ons aanbevolen. Ook als u iemand weet die woensdag om en om, donderdag en vrijdag wil werken ontvangen we graag een seintje van u.

 

foto.jpg

De schoolfotograaf

Op 12 juni komt de schoolfotograaf weer bij ons op school komt. 's Morgens worden groepsfoto's en individuele foto's gemaakt. 's Middags worden er foto's van broertjes/zusjes genomen. Op maandag 3 juni wordt de link met de intekenlijst daarvoor gestuurd.

Vriendelijke groeten,

Namens het team,

Nico Arkesteijn

   
De Regenboog

Aalbersestraat 47
2672 DR Naaldwijk
0174-622870
info@regenboog.wsko.nl

Bezoek website

 
Copyright © 2018 Regenboog.wsko.nl
Online versie | Afmelden