bekijk hier de online versie van de nieuwsbrief
Nieuwsbrief Regenboog 30-11-2018

Beste ouders/verzorgers,

 

Het volgende willen we aan u kwijt:

Geen foto's

Wilt u als hulpouder geen foto's maken van de kinderen onder lestijd?

Inschrijven voor Technico

Ondanks dat het steeds beter begint te lopen en we al veel hulp hebben voor het techniek/handvaardigheidcircuit (Technico) op de vrijdagmiddag, kunnen we nog wel wat mensen gebruiken. Als u het leuk vindt om kinderen te begeleiden tussen 13.30 en 14.30 uur, dan kunt u zich melden bij de leerkracht van uw kind.

Alvast bedankt.

Mobieltjes

Kinderen die een telefoon meenemen naar school zijn daar zelf verantwoordelijk voor. Tijdens schooltijd kunnen ze de telefoons in een lade in de klas opbergen. Daar is niet de gehele tijd toezicht op. Het risico van het verdwijnen van een telefoon blijft bij de kinderen. 

Papier ophalen

Zoals de meesten van u wel weten, is er een ploeg van twaalf papierophalende ouders die één keer in de drie maanden met een viertal 2,5 uur achter de papierwagen aanloopt om de blauwe bakken te legen. Het is een zeer enthousiast stel mannen die grote lol hebben onderweg door de wijk.

Eén van de ouders gaat stoppen, omdat zijn jongste dochter in juli 2019 van school gaat. We zijn dus op zoek naar vernieuwing. Wie wil hem opvolgen? Aanmelden bij Nico aub.

Gert de adoptieplant

In groep 8a heeft een viertal leerlingen de lessen over fossiele brandstoffen klimaatverandering, co2-uitstoot en co2-opname zo letterlijk genomen, dat ze Gert hebben geadopteerd in hun groepje. Regelmatig blazen ze hun adem diep uit naar Gert, opdat hij hun co2 opneemt.

Gert.jpg

Drummer op school

Afgelopen maandag hebben alle groepen met Léon v.d. Geest, professioneel drummer, meegedaan met het uitvoeren van verschillende ritmecombinaties en geluisterd naar fantastisch drumwerk. De kinderen hebben genoten.

drums.jpg

Asfalteerwerk

Maandag 3 december zal er asfalteerwerk zijn op het pad aan de kant van de garageboxen op de speelplaats. 

Santurun

Santarun Westland: ren mee voor het goede doel!

Honderden kerstmannen rennen op zaterdag 15 december door het centrum van Naaldwijk. Dan vindt voor de tweede keer de Santarun Westland plaats.

Wat is de Santarun? Wandelen of hardlopen - verkleed als kerstman - voor het goede doel!

Je kunt verschillende afstanden lopen, 2,5 of 5 kilometer. Het is voor jong en oud, voor wedstrijdlopers én voor wandelaars – kortom: voor het hele gezin!

Meedoen kost slechts 15 euro voor volwassenen en 10 euro voor kinderen, kerstmannenpak inbegrepen. En je steunt meteen twee mooie goede doelen. De helft van de opbrengst gaat de naar kinderen in het Westland die het moeilijk hebben. Voedselbank Westland zal het gebruiken hen ook een mooie kerst te gunnen. De andere helft gaat naar gehandicapte weeskinderen in kindertehuizen in Roemenië. Santarun Westland is er voor kinderen ver weg in dichtbij!

Ren mee op 15 december en schrijf je snel in via santarunwestland.nl

Santarun Westland wordt georganiseerd door Rotaryclubs het Westland en Westland-Polanen

Tip

Als u namen op bekers, broodblikken en eventueel in kleding zet, dan hoeft de wasmand "gevonden voorwerpen" niet meer over te lopen en kunnen we de gevonden spullen aan de kinderen teruggeven.

Vriendelijk groeten,

Namens het team,

Nico Arkesteijn

   
De Regenboog

Aalbersestraat 47
2672 DR Naaldwijk
0174-622870
info@regenboog.wsko.nl

Bezoek website

 
Copyright © 2018 Regenboog.wsko.nl
Online versie | Afmelden