bekijk hier de online versie van de nieuwsbrief
Nieuwsbrief Regenboog 23-11-2018

Beste ouders/verzorgers,

 

De volgende info hebben we voor u verzameld:

Gevonden voorwerpen

Het is ongelooflijk, maar elke maand hebben we een volle wasmand gevonden voorwerpen. Heel bijzonder dat zaken niet gemist worden door de kinderen. Maandag 26 november spreiden we de broodblikken, drinkbekers en kledingsstukken weer uit.

gevonden.jpg

Telefoons nieuw

Maandag 26 november worden de telefoons en de stations verwisseld. Dat kan een tijdje telefonische overlast geven. Als u de school wilt bereiken, dan kunt u bellen naar 0616175620 (Nico)

Gevraagd

Kinderkoor Kiko doet hieronder een oproep:

 

Zingen voor kinderen

Zingen voor kinderen is goed voor de spraak- en taalontwikkeling van een kind. Ook ontwikkelt zingen het zelfvertrouwen van een kind en draagt het bij aan vrolijkheid en saamhorigheid. Zoals u misschien weet beschikt de rooms katholieke St Adrianusparochie in Naaldwijk over een een kinderkoor, genaamd: Kiko. Dit is een heel leuk koor voor kinderen in de leeftijd tussen de 6 en 12 jaar. Het kinderkoor oefent (m.u.v. de zomervakantie) elke vrijdagmiddag in de pastorie aan de Molenstraat 31 te Naaldwijk van 15.45 uur tot 16.30 uur. De kinderen krijgen voorafgaand aan de repetitie (inloop: 15.30 uur) limonade zodat ze eerst even bij kunnen komen van de drukke schooldag. En een keer per jaar wordt er (zonder extra kosten) een leuk uitje georganiseerd; bijvoorbeeld een dagje Efteling! Kiko treedt een aantal keren per jaar op tijdens een viering in de St Adrianuskerk (zondag 11.00 uur) en vanzelfsprekend zingt het koor ook met bijvoorbeeld Kerst en Pasen.

Met het oog op de Kerstviering is Kiko op zoek naar nieuwe leden. Misschien iets voor uw kind (kan ook samen met een vriendje of vriendinnetje) ? Is uw kind nieuwschierig? Dan kan hij of zij een keertje komen luisteren en meezingen om te kijken of hij/zij het leuk vindt. Uw kind - en eventuele vriendjes of vriendinnetjes - is/zijn van harte welkom op de pastorie in de Molenstraat in Naaldwijk: iedere vrijdag om 15.45 uur (inloop: 15.30 uur). Voor vragen kunt u contact opnemen met: Véronique Becqué bereikbaar via telefoonnummer: 06-41396881.

Technico

TECHNICO is de naam van ons nieuwe techniekcircuit op de vrijdagmiddag. De naam is tot stand gekomen door een combinatie van namen, verzonnen door Oriane en Joris uit groep 8a. De leerlingraad koos unaniem voor deze naam. Met een beetje fantasie haalt u uit de c het woord creatief en uit de o ontwerpend of ontdekkend leren. Iemand die nog verder doordenkt, haalt de naam van de schrijver dezer nieuwsbrief eruit. Welk een eer.

We willen alle ouders, opa's en oma's bedanken voor hun grote inzet op deze middagen.

Ouderraad bedankt

De ouderraad wordt hartelijk bedankt voor de prachtige versiering van de school ivm Sint.

Vriendelijke groeten,

Namens het team

Nico Arkesteijn

   
De Regenboog

Aalbersestraat 47
2672 DR Naaldwijk
0174-622870
info@regenboog.wsko.nl

Bezoek website

 
Copyright © 2018 Regenboog.wsko.nl
Online versie | Afmelden