bekijk hier de online versie van de nieuwsbrief
Nieuwsbrief Regenboog 09-02-2018

Beste ouders/verzorgers,

 

De volgende info hebben we voor u:

 

Studiedag en vrije dag

Voor de zekerheid de mededeling dat we op donderdag 22 februari studiedag hebben en op 23 februari zijn de kinderen ook vrij.

Ans en Bernadette 25 jaar Regenboog

Op 22 februari 's avonds gaan we met het team uit eten ter ere van het feit dat juf Ans en juf Bernadette Persoon 25 jaar met de Regenboog verbonden  zijn. Zij hebben heel wat van uw kroost zien passeren in de loop der jaren.

We feliciteren beide dames alvast hartelijk met het bereiken van deze mijlpaal. 

download.jpg

Joëlle en Cathy

Op vrijdag 16 maart is juf Joëlle voor het laatst in groep 1/2c ter invulling van het bevallings- en ouderschapsverlof van juf Cathy en juf Melissa. Zij gaat daarna aan de slag op de Andreashof te Kwintsheul met een eigen groep.

Op woensdag 21 maart maakt juf Cathy haar opwachting weer in de groep. Op vrijdag gaat juf Karin van Rijn verder met de invulling van het ouderschapsverlof van juf Mellissa tot het einde van het schooljaar.

Geen verlofaanvraag bij overlijden

Als u verlof wilt voor uw kinderen in verband met het overlijden van een familielid, dan hoeft u daar geen verlofformulier voor in te vullen. U heeft dan wel andere zaken aan uw hoofd. Vergeet echter niet de leerkracht op de hoogte te stellen.

Vriendelijke groeten,

Namens het team,

Nico Arkesteijn

 
Album
 
De Regenboog

Aalbersestraat 47
2672 DR Naaldwijk
0174-622870
info@regenboog.wsko.nl

Bezoek website

 
Copyright © 2015 Regenboog.wsko.nl
Online versie | Afmelden