bekijk hier de online versie van de nieuwsbrief
Nieuwsbrief De Regenboog 16-11-2017

Beste ouders/verzorgers,

 

In verband met de studiedag van morgen 17-11-2017 is de nieuwsbrief een dag eerder.

Gespreksavonden

Denkt u aub nog aan de tijden van de door u ingevulde gespreksvavond.

Question

The man with the white beard can't reach the Naaldwijkse Vaart with his steamboat. He asks, if there is a person to bring him and his two black men with a small boat to the school on tuesday the 5th of December. 

If you know such a person, who still has the boat in the water and wants to do this, please contact us.

 

Oortjes

images.jpg

Met de chromebooks gebruiken de kinderen koptelefoons. Om de haverklap hebben we te maken met draadbreuken. We hebben het geld niet om duurdere koptelefoons te kopen en dachten daarom aan het volgende:

Bij elke telefoon wordt een set "oortjes" geleverd. Wellicht heeft u een setje over liggen. Het zou mooi zijn als de kinderen die oortjes mee naar school mogen nemen. Zo'n setje oortjes gaat minder snel kapot en het bergt makkelijk op.

Mogelijke staking

Als de onderhandelingen op 5 december tussen de bonden en de ministers van onderwijs op niets uitlopen, dan wordt er weer een stakingsdag uitgeroepen. Dat zal dan dinsdag 12 december worden. De Regenboog zal die dag dan ook gesloten zijn.

Ouderfeest zaterdag 30 juni 2018

feest_pakket_169206102.jpg

Juni 1988 opende de Regenboog haar deuren voor 67 kinderen. We zijn juni 2018 30 jaar verder. Van 25 t/m 29 juni zijn er festiviteiten voor de leerlingen en op zaterdagavond 30 juni organiseren we een knalfeest voor ouders en oud-leerkrachten. Noteert u die datum aub in uw agenda. Die avond mag u niet missen. Vraag het maar aan ouders die eerdere lustrumfeesten hebben meegemaakt.

Vriendelijke groeten,

Namens het team,

Nico Arkesteijn

 
1/2B diverse
 
De Regenboog

Aalbersestraat 47
2672 DR Naaldwijk
0174-622870
info@regenboog.wsko.nl

Bezoek website

 
Copyright © 2015 Regenboog.wsko.nl
Online versie | Afmelden