bekijk hier de online versie van de nieuwsbrief
Nieuwsbrief De Regenboog 28-08-2017

Beste ouders/verzorgers,

 

De volgende info hebben we voor u verzameld: 

Woensdag fruitdag

fruit.jpg

We verplichten niemand iets, maar we zouden het fijn vinden, als u in het kader van gezond eten, uw kind op woensdag fruit zou willen meegeven.

Dat betekent uiteraard niet dat op andere dagen geen fruit mag worden meegegeven.

Ziekmeldingen

Wilt u aub doktersbezoeken en ziekmeldingen van uw kind melden via ziekmelding@regenboog.wsko.nl

Overblijfmensen gevraagd

Voor alle dagen, behalve de woensdag, kunnen we nog overblijfouders, overblijfopa's of overblijfoma's gebruiken. Als u interesse heeft, loopt u om 11.40 uur de hal in en vraagt het overblijfopperhoofd te spreken. Makkelijker kunnen we het niet maken.

schaken.jpg

Schaaksimultaan

Woensdag 13 september is er in de biep een schaaksimultaan. Alle geïnteresseerde schaakkinderen kunnen hier aan meedoen.

Privacy/datalekken

Op 1 januari 2016 is de meldplicht datalekken van kracht gegaan. Deze meldplicht houdt in dat organisties (zowel bedrijven als overheden) onverwijld een melding moeten doen bij de Autoriteit Persoonsgegevens zodra zij een ernstig datalek hebben. In een aantal gevallen moeten zij het datalek ook melden aan de betrokkenen van wie de persoonsgegevens zijn gelekt.

 

In het kader van deze nieuwe wet is het scholen niet meer toegestaan leerlingenlijsten te verstrekken aan ouders.

Als u een mededeling wilt doen aan alle ouders van de klas, kunt u dat via school laten lopen. Dergelijke mail wordt aan elke ouder individueel aangeboden. Maar ongetwijfeld hoef ik u niet te vertellen, hoe u onderling info kunt delen.

Rijroute

Voor de nieuwe ouders, verzorgers, opa's, en oma's een plaatje met de rijroute rond de school. Het zou fijn zijn als u ook halers en brengers van uw kroost dit kaartje doorstuurt.

Kortom, aan de parkzijde van de Aalbersestraat aanrijden op school. Kinderen uit laten stappen en doorrijden. Als u toch even de school mee in wilt, dan parkeren in de vakken in de wijk en niet voor de huizen in de Aalbersestraat. Er zijn al bekeuringen uitgedeeld. 

thuisroute.png

Infoavonden

Met de kinderen is donderdag 31 augustus een brief met invulstrook meegekomen over de infoavonden. We vertellen u dat even, omdat brieven wel eens maanden blijven hangen in bijvoorbeeld een bureaulade of gymtas.

Wilt u de strookjes uiterlijk maandag 4 september ingevuld in laten leveren bij de groepsleerkracht.

Studiedag 12 september

Dinsdag 12 september is er een studiedag voor leerkrachten. De kinderen zijn dan vrij.

Vriendelijke groeten,

Namens het team,

Nico Arkesteijn

   
De Regenboog

Aalbersestraat 47
2672 DR Naaldwijk
0174-622870
info@regenboog.wsko.nl

Bezoek website

 
Copyright © 2015 Regenboog.wsko.nl
Online versie | Afmelden