bekijk hier de online versie van de nieuwsbrief
Nieuwsbrief De Regenboog 21-08-2017

Beste ouders/verzorgers,

 

De eerste nieuwsbrief van schooljaar 2017-2018 komt deze keer al op de maandag ipv de vrijdag, omdat we letterlijk en figuurlijk wat aan u kwijt willen.

 

Welkom

Allereerst heten we u en de kinderen van harte welkom. Vanmorgen passeerden 249 kinderen het schoolhek. Het merendeel had een vrolijk gezicht opgezet, maar een aantal kinderen had duidelijk nog wat gewenningsproblemen aan hun gezichtsuitdrukking te zien.

Maar goed, alles went. We gaan er weer een mooi schooljaar van maken en hopen weer op hulp van u te mogen rekenen.

Gratis mee te nemen

In de hal staan bureaustoelen, tafeltjes en stoeltjes tegen de wand van groep 8 die u gratis mee kunt nemen tot woensdag, want dan gaat het naar de Hoogwerf. 

LEZEN!!

Met grote letters staat "lezen" in de aanhef en dat is niet voor niets. We doen een dringend beroep op u om uw kinderen ook thuis aan het lezen te krijgen. 

De school krijgt er steeds meer moeite mee de kinderen op een normaal leesniveau te krijgen, omdat ze moet concurreren met TV, smartphones en youtubefilmpjes. We besteden steeds meer tijd aan het lezen op school, maar daar zit natuurlijk wel een grens aan. We kunnen/mogen andere vakken op het rooster niet tekort doen.

We zouden graag willen, dat u de kinderen thuis stimuleert om leesmeters te maken. Bezoek de biep (gratis voor kinderen), lees voor, laat de kinderen verhalen navertellen, lees om de beurt hardop een zin met uw kind etc.

Uw hulp doet er echt toe.

download.jpg

Vriendelijke groeten namens het team,

 

Nico Arkesteijn

 
8 bezoek museum
 
De Regenboog

Aalbersestraat 47
2672 DR Naaldwijk
0174-622870
info@regenboog.wsko.nl

Bezoek website

 
Copyright © 2015 Regenboog.wsko.nl
Online versie | Afmelden