Aanbod Buiten Schoolse Opvang

STICHTING KWEST

De organisatie is uitbesteed aan stichting Kwest. Kinderen die voor – of na schooltijd gebruik willen maken van opvang, kunnen die opvang genieten bij BSO KwestKids Naaldwijk, locatie Regenboog. Kinderen vanaf 8 jaar hebben ook de mogelijkheid om op te worden gevangen bij BSO KwestKids Naaldwijk, locatie Olympus. De invulling van de (voorschoolse) opvang thuis is in handen van het gastouderbureau dat ressorteert onder Kwest.

 

Uw kind aanmelden voor opvang of meer informatie over de opvangmogelijkheden kunt u vinden op www.stichtingkwest.nl of door telefonisch contact op te nemen met onze collega’s van plaatsingen via 0174- 670303.

 

KINDEROPVANG ZON!

Bij ZON!dermeer, van Kinderopvang ZON!, kun je lekker buiten ravotten, vies worden in de modder, dansen in de regen, en is er aandacht voor alles en iedereen om ons heen. Kinderen zelf zijn de grootste inspiratiebron van ZON! Het kind staat centraal omdat wij kinderen echt zien en horen. Iedereen mag en kan zijn zoals hij of zij is en kinderparticipatie is een belangrijke basis in onze visie. 

Bekijk hier de ZON! Film om te zien waar wij voor staan.

Benieuwd hoe een middag bij ZON! is? Of wilt u meer informatie over de locatie?
U kunt dan mailen of bellen naar:
Locatiemanager:
Jessica@kinderopvangzon.nl

OKIDOKI

Via Okidoki kunt u zich aanmelden voor naschoolse opvang op de Openbare Dalton basisschool aan de Savornin Lohmanstraat 1 in Naaldwijk.
Telefoonnummer Okidoki: 0174-441510
Emailadres: planning@okidoki-kdv.nl