Nieuwe ouders

U wilt uiteraard het beste voor uw kind en zoekt daarom de school die het beste bij jullie past. Om een goed beeld te krijgen van onze school, is het daarom mogelijk om langs te komen voor een intake en rondleiding door onze school.

Tijdens deze intake en rondleiding geven we jullie allerlei informatie over onze school. U kunt vragen stellen en we bieden u een kijkje in de verschillende lokalen. Zou uw kind bij de kleuters beginnen? Dan vindt de intake plaats op onze dependance. De ingang hiervoor bevindt zich tegenover Thorbeckestraat 36.
       Aan het einde van het gesprek krijgt u onze schoolgids en een aanmeldformulier mee. Dit formulier kunt u tevens downloaden via de onderstaande link. Als u besluit te kiezen voor onze school, kunt u het aanmeldformulier op elk mogelijk moment insturen.

Aanmelding is mogelijk voor elk kind, waar u ook woont. Wij verzoeken u aanmeldingen van nieuwe leerlingen te doen rond hun tweede verjaardag, zodat wij een goede planning kunnen maken voor de nieuwe groepen.

De belangstelling voor onze school is erg groot, het is daarom van belang op tijd te zijn met het aanmelden van uw kind. Wij streven ernaar om elk kind te kunnen plaatsen.

 

Kom graag eens kennismaken!